Els nostres serveis

Detall dels nostres serveis i productes

Sistema compacte

Amb aquest sistema el calaix de la persianes es col·loca just damunt de la finestra, formant un bloc compacte, oferint un aspecte elegant.

Amb la totalitat de certificats de diferents prestacions de calaix per a persiana que exigeixen les normes actuals: PERMEABILITAT A l'AIRE, AÏLLAMENT TÈRMIC, ATENUACIÓ ACÚSTICA, ESTANQUEÏTAT A l'AIGUA, REACCIÓ Al FOC.

Finestres

Les finestres d'alumini incorporen disseny i funcionalitat, per les més diverses opcions de tancaments d'exteriors, en conjuminar les excel·lents qualitats de l'alumini amb l'avançada tecnologia, l'alumini satisfà tots els nivells de qualitat que demanda l'arquitectura actual.

L'alumini té diferents qualitats i dins d'elles disposem de diferents opcions per dissenyar la seva finestra (tipus de cristall, persiana, disseny, corredissa, oscil·lo batent...)

En l'alumini diferenciem principalment dos tipus de qualitat perfil europeu i trencament pont tèrmic amb material de més qualitat i aïllant.

Persianes

L'ús de persianes permet tenir control lumínic, protecció contra la intempèrie (pluja, vent, etc.), comoditat amb un sistema de motorització, aïllament acústic i tèrmic. És probable que per la seva finestra s'escapi la calor a l'hivern pel que les persianes són una bona alternativa per aconseguir un alt percentatge en estalvi energètic. Consulti'ns els diferents tipus de persianes que posem a la seva disposició.

d'alumini

Posseeix un immillorable aïllament tant tèrmic com a acústic en estar els seus llepis farcides d'escuma aïllant de poliuretà rígid.

Injectades amb un aïllant d'escuma de poliuretà, li protegirà del fred de l'hivern, de les altes temperatures de l'estiu i dels molests sorolls de l'exterior. Pot adquirir-la amb els herrajes necessaris per col·locar-la en un calaix de finestra o porta. Són persianes molt lleugeres, no pesen, fàcils de pujar i baixar . Aquestes persianes no es deformen amb el fred o calor, lacadas especialment per a exteriors de primera qualitat. Disposem d'una àmplia gamma de colors que s'integraran perfectament en qualsevol façana, entorn o disseny. Estalviarà molts diners i gaudirà de la comoditat que li ofereixen aquestes persianes perquè són de la més alta qualitat.

de PVC

Els dissenys de tots els nostres models de llepis estan estudiats per complir totes les exigències actuals.

de seguretat

Tancament i asseguri el seu domicili, local o porta de garatge donant una gran seguretat sense oblidar l'estètica i l'elegància que li ofereixen els nostres productes.

Els nostres tancaments podran motoritzar-se segons el model, amb una àmplia gamma de motors i automatismes: comandament a distància, clau exterior de seguretat, clau numèrica, accés amb targeta de proximitat, bateria d'emergència, motors de model tubular, motors centrals o d'atac laterals.

Tendals

Excel·lent preu i fàcil maneig, cobreix qualsevol superfície amb la màxima simplicitat. Ideal per a la instal·lació en qualsevol lloc, sobretot finestres. El més versàtil per a la instal·lació en comerços, balconades, finestres, terrasses...

Descobreix totes les opcions:

Punt recte - El Sistema més tradicional.

Braç extensible - Ideal per al tendal de façana.

Cofres - L'únic tendal que es autoprotege.

Capotas - Variable del tendal amb formes arrodonides.

Pèrgoles - Multitud d'acabats amb un disseny molt elegant

Mosquiteres

La millor forma de protegir la nostra llar de tot tipus d'insectes. Fàcil i ràpida instal·lació. Varietat de colors a triar. La resposta més còmoda contra els insectes.

fixes

Les mosquiteras fixes d'alumini són un sistema senzill i econòmic per cobrir buits o accessos en finestres i tancaments. Ideals per a situacions que altres mosquiteras no poden solucionar. El sistema de fixació és mitjançant incrustació (a pressió) quedant la mosquitera encaixada en el buit, subjecta mitjançant el felpudo perimetral o mitjançant les pestanyes d'ancoratge subministrades. Disposem d'una gran varietat de tonalitats de perfils (anoditzats, lacados, foliados...), estàndard, RAL i fins i tot amb veta de fusta perquè quedin perfectament integrades en la seva fusteria actual. Pot mantenir-les guardades durant l'hivern i tornar a col·locar-les quan hi hagi insectes. Demani-les ja i gaudi de l'agradable brisa, amb les finestres obertes sense sofrir la molèstia i les picades dels molests insectes.

corredisses

Les mosquiteras corredisses planes estan dissenyades per a finestres, contraventanas o tancaments corredissos. El model pla fa joc amb les fusteries de sèrie europea més clàssiques. Per col·locar-la només ha d'encarrilar la mosquitera sobre la solapa perimetral interna del marc. Podrà obrir la finestra i desplaçar la mosquitera fins a la zona oberta sense haver de retirar cap de les fulles actuals. Disposem d'una gran varietat de tonalitats de perfils (anoditzats, lacados, foleados...), standard, RAL i fins i tot amb veta de fusta perquè quedin perfectament integrades en la seva fusteria actual. Pot mantenir-les guardades durant l'hivern i tornar a col·locar-les quan hi hagi insectes. Demani-les ja i gaudi de l'agradable brisa, amb les finestres obertes sense sofrir la molèstia i les picades dels molests insectes.

enrotllables

Les mosquiteras enrotllables d'alumini verticals són el model més estès i comercialitzat pel seu grán comoditat, elegància i versatilitat. Vè. pot instal·lar-les fàcilment en uns pocs minuts i quedaran adaptades a la seva finestra i perfectament integrades en la seva façana, gràcies a la nostra varietat de grandàries de caixa i tonalitats de perfils (anoditzats, lacados, foliados...), amb tons estàndard, tons RAL i fins i tot amb veta de fusta. Pot mantenir-les recollides durant l'hivern i tornar a desplegar-les quan hi hagi insectes. Demani-les ja i instal·li en la seva llar el millor sistema per gaudir de l'agradable brisa de l'exterior, amb les finestres obertes sense sofrir la molèstia i les picades dels molests insectes.

portes

Per acoblar a qualsevol accés tant interior com a exterior (entrada de la casa, pati, terrassa, balconada, cuina...). Fabricades en alumini i compostes de peces que s'uneixen formant una porta, amb el seu perfil central i sòcol inferior. Tot el seu diàmetre és recorregut per raspalls especials que bloquejaran el pas dels insectes i aconseguiran millorar l'ajust al buit de la porta. Disposa de frontisses, suports, perfils d'esquadra, poms, cargols, fre de porta.. i totes les peces necessàries perquè Vè. pugui muntar-les i instal·lar-les de manera ràpida i sense problemes. Disposem d'una àmplia gamma de tonalitats perquè pugui triar la que més s'adapti a les seves necessitats i gustos en estil i decoració.

plisades

Sistema d'obertura i tancament mitjançant plecs tipus acordió. Molt funcionals i decoratives. Adaptables a qualsevol tipus d'accés (porta/finestra). L'accionament és horitzontal i disposa de model simples i el dobles (2 fulles). El seu sistema de plisado guiat amb cordons interns faciliten el desplegament de la tela de mosquitera així com el seu plegat per aconseguir que, una vegada recollida, ocupi el mínim espai deixant totalment lliure l'accés (com si es tractés d'unes portes corredisses). La fixació es realitza mitjançant perfils d'imant i disposa d'un sistema guia intern mitjançant cadena. Se subministra amb totes les peces, perfils i herrajes necessaris per al seu muntatge. Disposem d'una àmplia gamma de tonalitats que s'adaptaran a les seves necessitats perfectament.

teles

La nostra malla de mosquitera està especialment dissenyada per a la retenció de la majoria dels insectes voladors de grandària normal (mosques, mosquits, vespes, abelles...etc) permetent al seu torn, el pas de la brisa a través d'ella. Té múltiples aplicacions, pot usar-la com a recanvi per al seu actual mosquitera (enrotllables, fixes, corredisses...etc), o qualsevol altre tipus d'instal·lació per evitar el pas dels insectes. Es tarifa per metres quadrats i se subministra sobre la base de la mesura de longitud que necessiti dins de l'amplària dels nostres rotllos. Gaudi ja de la brisa en unes assolellades i caloroses tardes de primavera-estiu sense mosquits i evitant usar molests insecticides.

Cortines

Als nostres catàlegs podrà veure totes la solucions en cortines que tenim per a cada situació, consultenos i junts veurem com és el millor sistema de cortines per a la seva estada.

enrotllables

La seva concepció simple i efectiva permet la utilització de diferents tipus de teles, des de les famoses black out (teles d'enfosquiment total) fins a les sun screen amb diferents graus d'obertura que permeten una clara visió de l'exterior, assegurant la privadesa i la màxima protecció dels espais interiors.

venecianes

Les Venecianes es componen de làmines horitzontals l'orientació de les quals es controla mitjançant un mecanisme permetent així graduar la quantitat de llum que passa a través d'elles. Les làmines d'aquestes venecianes són d'alumini i el capçal i sòcol estan fabricats en xapa pintada. La nostra gran gamma de colors li permet adaptar la veneciana a qualsevol ambient o estil.

screens

El teixit screen és l'opció tècnica i innovadora del moment. Les seves propietats fan d'aquest teixit que sigui apte tant per a l'interior com per a l'exterior. Permetent aprofitar al màxim l'entrada de la llum, sense perdre la vista exterior i protegint-ho dels rajos UV. El seu acabat sintètic permet fàcilment la neteja i el manteniment, i la seva classificació de ignífugo és considerat el teixit tècnic per excel·lència.

panell japonés

Són aquestes cortines que semblen portes corredisses, teles estirades amb un contrapès perquè quedin teses, i que es mouen gràcies a unes guies. D'aquest tipus hi ha d'1 guia, de 2 guies, de 3 guies i fins i tot arriben a 5 guies. Les teles poden ser simples, per a amants de la senzillesa, recarregades amb dibuixos, colors, flors… Es pot jugar amb ambdues per crear un ambient mixt, o combinar colors per crear una ambient càlid.

Alumini

L'alumini té diferents qualitats i dins d'elles disposem de diferents opcions per dissenyar la seva finestra (tipus de cristall, persiana, disseny, corredissa, oscil·lo batient,...). En l'alumini diferenciem principalment dos tipus de qualitat perfil europeu i trencament pont tèrmic amb material de més qualitat i aïllant.

finestres

Les finestres d'alumini incorporen disseny i funcionalitat, per les més diverses opcions de tancaments d'exteriors, en conjuminar les excel·lents qualitats de l'alumini amb l'avançada tecnologia, l'alumini satisfà tots els nivells de qualitat que demanda l'arquitectura actual.

contrafinestres

Les contrafinestres corredisses d'alumini són el sistema més simple i ràpid que es pot instal·lar en un habitatge. Guiat per rodes inferiors sobre un rail d'alumini aconsegueixen aïllar tèrmica i acústicament de forma efectiva sense necessitat d'obres.

Les contrafinestres interiors són la solució ideal per als habitatges que no disposen d'una altra solució per a l'enfosquiment total de les seves estades.

Gràcies al minuciós treball del nostre equip de professionals podem oferir-li una solució real, duradora i estèticament perfecta.

mallorquines

Les persianes mallorquines de llepis fixes exerceix la funció de persiana que regula el pas de la llum i de l'aire mitjançant les llepis, que tenen una forma ovalada i va subjecta a l'interior del perfil mitjançant tacs (permet major seguretat i millora l'estètica de la persiana no veient-se mai el terminal de la llepi).

Presentem un mecanisme d'avantguarda per a persianes de llepis orientables que utilitza materials de primeríssima qualitat i de llarga durada en el temps.

armaris

En l'actualitat són molt utilitzats els armaris fets en alumini, això es deu al fet que posseeixen una gran qualitat i a més tenen una gran bellesa en els seus acabats. Els diferents mòduls permeten fer gran varietat de combinacions alternant les portes de mirall amb les de fusta llisa o mallorquina. A més, aquests models els podem trobar al mercat en una gran varietat de colors, jugant al seu torn amb l'amplitud, en escollir entre les portes abatibles o corredisses. D'altra banda, els armaris ofereixen la possibilitat de triar entre una àmplia gamma d'estils i models, com lacado, chapado, en melanina, en fusta vernissada, etc. A més, les seves portes poden ser de córrer, lliscant-se mitjançant rodes superiors o inferiors, que, al seu torn, es poden combinar amb grans miralls per donar una major sensació d'amplitud.

mampares

Tenim els millors acabats que s'integren perfectament en el teu bany, en blanc, color alumini, i molts altres colors i acabats. Explicanos la teva idea, i et donarem la millor solució perquè el teu nou plat de dutxa, quedi integrat en el lavabo

Falsos sostres

Vols canviar les vistes del sostre? Vols fer mes acojedora la teva estada? La millor solució és afegir un fals sostre, de PVC, d'alumini, per fer mes acojedora la teva cuina, el teu bany o la teva habitació.

de PVC

Sostre del qual es recomana en instal·lacions de fontaneria i conductes d'aire condicionat ja que gràcies al seu sistema de registre de llepis permet el facil accés per reparacion i manteniment de les mateixes, sent per la seva condicion de PVC adequat per a les zones amb problemes d'humitats o condensacion com a banys i terrasses.

d'alumini

El Sostre d'Alumini és una solució idònia per a les reformes de banys i cuines. Per la seva naturalesa dóna una gran sensació de claredat i d'espai, permet col·locar qualsevol tipus d'il·luminació i requereix un manteniment molt reduït.

L'alumini amb el qual es fabriquen, ja sigui lacado o natural, ofereix una gran qualitat i una extrema resistència a qualsevol ambient humit o amb substàncies grasses, permetent a tot moment una neteja impecable assegurant una gran durabilitat del conjunt ja que el seu sistema d'assemblatge evita l'aparició d'esquerdes i no requereix d'@repintar periòdics.

Lones

Les lones, fetes d'un material resistent a les inclemències del temps, sol, pluja, vent. Si vol cobrir una zona del seu jardí o terrassa, de forma continuada, i millor que un tendal plegable. Consultenos i li buscarem la millor lona per a cada situació...

Cobertes piscina

Les nostres cobertes per a la piscina, poden ser enrotllables, amb el seu carro propi. A més són prou resistents que un nen pot caminar i saltar sobre elles, sense que es romplan. La millor solució per mantenir la seva piscina durant el període d'hibernació.

Tancaments alumini

Tancament exterior: la cara exterior és impermeable, ofega el soroll i reflecta la llum. La part interna pot actuar com a aïllant tèrmic de baixa o alta intensitat, com a cambra d'aire, i fins i tot, com a barrera de vapor. Absorbeix el so interior i redueix el temps de reverberació, evita la filtració del vent, reflecta la llum (tant natural com a artificial), presenta una tolerància a l'aigua freda, etc.

Els buits són la part modificable dels tancaments i els que comuniquen l'interior amb l'exterior. Posseeixen les mateixes funcions d'aïllament i protecció; però aquestes varien segons les nostres necessitats.

Motors

Per a cada persiana, existeix un motor i una solució.

Especialistes en tot tipus de motorització, la titulació de Expert Somfy ens avala, disposem de qualsevol tipus de motorització perquè el maneig de les seves persianes, tancaments o tendals es converteixi en alguna cosa tan senzill com estrènyer un botó, programar una hora de pujada o baixada o centralitzar la seva casa.

Amb somfy li oferim un ampli ventall de possibilitats i la garantia d'un excel·lent producte.

Amb els nostres motors de RTS, centralitzar el maneig d'un domicili, agrupar el maneig de diverses persianes, programar la posició en la qual vol deixar una a una les persianes de la seva casa, baixar i pujar amb un sol clic del seu comandament tot les persianes alhora i tot això sense usar cables entre les seves finestres gràcies al sistema via radio.

Vol veure la seva casa amb un nou estil?

Contacte amb nosaltres, estudiarem la seva idea i li donarem la millor solució,