Avís legal i política de privacitat


Avís legal
La informació que contenen les pàgines Web/Web-Site i Portal de Persitec Salou ha estat preparada i se subministra única i exclusivament amb el propòsit de donar informació a totes les persones que poguessin resultar interessades en Persitec Salou, i si escau, sobre les seves empreses associades i subsidiàries, i sobre els productes i serveis comercialitzats per totes elles i/o tercers amb qui eventual o permanentment pogués haver concertat acords sobre aquest tema, d'ara endavant "tercers col·laboradors".

En accedir i connectar amb aquesta pàgina Web/Web-Site s'accepta que Persitec Salou no serà responsable de cap pèrdua directa o indirecta, derivada de l'ús de la informació ja sigui titularitat pròpia o de tercers col·laboradors i de les matèries i productes contingudes en la mateixa o per l'accés a altres matèries i continguts existents d'Internet a través de les connexions amb aquesta pàgina Web/Web-Site. L'accés a la/s pàgina/s web de Persitec Salou no implica cap tipus de garantia, expressa o implícita atorgada per Persitec Salou, respecte a la idoneïtat dels continguts inclosos en les mateixes per a finalitats particulars de qui accedeixi a elles. En conseqüència, tant l'accés a aquesta/s pàgina/s web, com l'ús que pugui fer-se de la informació i continguts inclosos en les mateixes, s'efectua sota l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, i Persitec Salou no respondrà en cap cas, ni per danys directes ni indirectes, dany emergent i/o per lucre cessant, ja sigui dels eventuals perjudicis derivats de l'ús de la informació i continguts accessibles en aquestes pàgines web o derivat de l'accés a altres pàgines web o continguts de tercers a través de les connexions i "links" existents.

En relació amb l'establiment de links o hiperenlaces a la pàgina Web/Web site de Persitec Salou, aquesta manifesta que no assumeix responsabilitat alguna pels continguts enllaçats mitjançant link al seu lloc web.

Així mateix, Persitec Salou autoritza a tercers a realitzar esments als seus continguts en altres seus o a establir hiperenlaces als mateixos sempre que es faci constar l'origen d'aquests continguts i que el navegador utilitzat reflecteixi l'adreça d'URL de Persitec Salou. Persitec Salou no té control algun sobre aquests enllaços de tercers pel que no respondrà per la disponibilitat dels llocs web enllaçats, ni pels productes o serveis comercialitzats en el mateix ni pels seus continguts, ni pels recursos facilitats als usuaris d'Internet.

En el cas que Persitec Salou sigui advertida de la realització, per part dels usuaris de qualsevol dels seus serveis facilitats a través del Portal, d'activitats atemptatòries contra drets de tercers o constitutives de delicte, Persitec Salou podrà rescindir de forma immediata la seva relació amb dites usuàries, adoptant quantes mesurades siguin necessàries per evitar la continuïtat d'aquestes activitats.

El copyright del material contingut en aquesta Web-Site, incloent amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu les marques i els seus logotips, són propietat exclusiva de Persitec Salou o de tercers col·laboradors. L'accés a aquest no implica, sota cap aspecte, llicencia alguna per a la seva reproducció, distribució, comercialització i/o transformació que, en tot cas, estarà prohibida excepte previ i exprés consentiment de Persitec Salou o dels seus tercers col·laboradors.

Les dades de caràcter personal aportats per Vè., una vegada rebuts per Persitec Salou, seran tractats conforme al que es disposa per la llei espanyola, i de conformitat amb les polítiques de privadesa establertes per a cada servei ofert a través del Portal de Persitec Salou.


Política de privacitat
Persitec Salou considera de vital importància interessar-se per les preocupacions dels consumidors respecte a la protecció de les seves dades on-line. A aquest efecte, Persitec Salou es compromet a protegir la informació personal proporcionada pels visitants del seu lloc web i la informació inclosa en les nostres llistes de correu electrònic. Tota informació proporcionada a Persitec Salou serà tractada amb les màximes precaucions i no s'utilitzarà per a una altra fi pel qual vostè no hagi donat la seva autorització.

Revenda o divulgació de dades a tercers: Persitec Salou no ven, lloga, presta, intercanvia ni arrenda a tercers informació personal recopilada en el nostre lloc web o inclosa en les nostres llistes de correu electrònic. Quan Persitec Salou empri a subcontractistes que puguin tenir accés a informació declarada com a confidencial, aquests estan obligats, per un acord de confidencialitat, a assegurar el mateix nivell de seguretat que Persitec Salou en tractar amb dades personals.

Persitec Salou li ofereix la possibilitat d'accedir a la informació que vostè ens faciliti, així com de corregir-la, modificar-la o eliminar-la de ser errònia o incompleta. Per a qualsevol d'aquestes opcions o si tingués algun dubte o pregunta pel que fa a la informació sobre vostè recopilada per Persitec Salou, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres enviant un missatge a info@persitecsalou.es

A pesar que la majoria dels usuaris del lloc web de Persitec Salou indiquen que accepten rebre detalls sobre iniciatives de Persitec Salou, reconeixem que les persones han de tenir dret a triar. Se li atorgarà el dret a no autoritzar a Persitec Salou perquè li enviïn informació quan se li sol·liciti que introdueixi les seves dades personals en el lloc. Si no fa ús d'aquesta opció immediatament, però posteriorment decideix que en el futur no desitja rebre comunicacions de Persitec Salou, pot notificar-nos-ho segons s'exposa a continuació.

Si per qualsevol motiu considera que Persitec Salou no ha complert amb aquests principis de protecció de dades, notifiqui'ns-ho enviant un missatge de correu electrònic a info@persitecsalou.es i tractarem per tots els mitjans de revisar i corregir el problema al més aviat possible.

Aquest lloc web proporciona enllaços a diversos llocs web aliens al control de Persitec Salou. Quan faci clic en un d'aquests enllaços, serà transferit fora del nostre lloc web i es connectarà al lloc web de l'organització o companyia seleccionada. Encara que existeixi una relació entre el nostre lloc web i el lloc web d'un tercer, no tenim cap tipus de control sobre els llocs vinculats. Cadascun d'aquests llocs vinculats manté els seus propis procediments i polítiques de protecció i recopilació de dades. Si visita un lloc web vinculat al nostre lloc, haurà de consultar la política de protecció de dades del lloc en qüestió, abans de facilitar-los qualsevol informació personal.

En utilitzar aquest lloc web, vostè expressa la seva acceptació de les condicions de la nostra política de protecció de dades. Si no accepta aquestes condicions, no divulgui cap tipus d'informació personal per mitjà d'aquest lloc. Persitec Salou pot modificar, al seu criteri, aquesta política de protecció de dades a qualsevol moment, i les modificacions entraran en vigor al moment de la seva publicació en aquest lloc. Vostè serà responsable de revisar aquesta política de protecció de dades periòdicament per informar-se dels canvis realitzats.

Si desitja formular preguntes o té algun dubte pel que fa a la protecció de dades a la xarxa del lloc web de Persitec Salou, posi's en contacte amb l'administrador de web en. info@persitecsalou.es

L'última actualització d'aquesta política es va dur a terme el 01/08/2015.


Dades legals
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Llei 34/2002 - LSSI-CE), en vigor des del 12 d'Octubre de 2002, es posa en coneixement públic la següent informació:

Objecte del web
Presentació d'informació referent a activitats de Persitec Salou i contractació per via electrònica dels serveis oferts.

Responsable del web
Persitec Salou
C/ Berenguer de Palou, nº 8, Loc 10, 43840
43840 Salou
NIF 39893930Q

Contacte
977 388 700
info@persitecsalou.es
www.persitecsalou.es