La nostra empresa

Persitec Salou Persianes, som una empresa, situada a Salou, especialitzada en protecció i aïllament solar, d'insectes i altres factors externs (vents, pluja, etc.). Les necessitats i exigències per triar una persiana, un tendal, una mosquitera per a finestres o portes, etc. varien en funció de cada client i d'on estigui situada la seva casa o comerç, així com dels seus propis interessos. En Persitec Salou Persianes ho sabem i, per això, assessorem als nostres clients amb les solucions i productes que millor s'adaptin a les seves necessitats.

Ens dediquem a la venda, instal·lació i reparació de sistemes compactes, finestres d'alumini, persianes, persianes de seguretat, tendals, mosquiteras, cortines, armaris d'alumini, mampares d'alumini, falsos sostres, lones, cobertes de piscina, tancaments alumini, i motors.

Som Persitec Salou Persianes, una empresa seriosa i compromesa amb cadascun dels nostres clients. Ens agrada treballar amb professionalitat i eficàcia. Contracti els nostres serveis, estarem encantats d'atendre-li.